Visit Lidingö - Lidingös besöksportal

Hem

Christinagymnasiets aula: Bamse och Sjörövarskatten

14.00 lördag 27 april - 15.00 lördag 27 april

Bamse och Sjörövarskatten

Välkomna till en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna.

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind.

Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?

Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.

Längd: Cirka 50 minuter.

Barn under 2 år går in gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen.

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/bamse-och-sjorovarskatten-biljetter/655239

Adress: Läroverksvägen 56. Lidingöbanan till "Larsberg", buss 206 från Ropsten till "Svalvägen".

© visitlidingo.se 2024