Visit Lidingö - Lidingös besöksportal

Hem

Det här evenemanget har redan varit!

Stadshuset: Företagsmässa. Inställt. Nytt datum kommer

lördag 17 april - lördag 17 april

Företagsmässan (som tidigare var planerad till 18 april,16 maj, 12 september och 21 november 2020), är öppen för allmänheten från cirka klockan 12.00. Mässan ställs åter in, men det kan istället bli en mässa via nätet. Info kommer.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Företagsmässan arrangeras av Lidingö stad och Företagarna Lidingö och förhoppningen är att den ska vara ett sätt att stärka dialogen mellan staden och det lokala näringslivet.

Förmiddag – inspiration för företagare. Dagen inleds med en inspirationsföreläsning och nätverkande för alla företagare. Dessutom kommer Företagarna Lidingö att presentera ”Årets lokala företagare” 2020.

Efter lunch, cirka klockan 12.00, öppnas dörrarna även för allmänheten.

─ Att flytta fram mässan är med tanke på rådande omständigheter ett lätt beslut. Hur mycket vi än sett fram emot att få träffa både Lidingöbor och andra företagare och visa upp våra verksamheter kan vi i dagsläget inte genomföra evenemanget. Samtidigt vill vi hålla idén vid liv så att vi alla, både butiksägare, företag och privatpersoner och har det här mötet att se fram emot till våren, säger Wilhelm Brandelius, styrelseledamot i Företagarna Lidingö.

Plats: Lidingö stadshus

© visitlidingo.se 2021