Visit Lidingö - Lidingös besöksportal

Hem

Lidingö kyrka: Musik i sommarkväll

onsdag 10 juli - onsdag 10 juli

Konserten äger rum mellan klockan 19.00 och 20.00.

Snurra min Jord, med Trombon & Vi

I alla samhällen världen över så har kulturen och musiken spelat en central roll och är något som vi kanske tar för givet. I den här konserten har vi valt att dela med oss av det som har betytt mycket för oss, både sådant som skänkt oss glädje men också eftertanke. Författare och kompositörer som t.ex. Olle Adolphson, Evert Taube, Cornelis Vreeswijk, Violetta Parra m.fl. har alla berört oss med sitt skapande. Det kommer ständigt nya influenser från hela världen som fortsätter att påverka oss. Musiken är, och har alltid varit, en helande kraft.

Trombon & Vi bildades under en familjemiddag hemma hos Lännerholms. Idén att göra något tillsammans dök upp, och på den vägen är de. Fyra personer med olika musikbakgrund började ett samarbete med musiken som gemensam nämnare. Trombon & Vi hade sin första konsert 2012 och har sedan dess gjort ett antal framträdanden tillsammans.

Medverkande:
Johan Siberg, piano
Åke Lännerholm, trombon
Adam Lännerholm, bas
Jenny Holmgren, sång

Entré 100 kronor. Biljetter säljs på biljettmonster.se och vid Lidingö kyrka 30 minuter före konsert. Barn och ungdom går gratis.

© visitlidingo.se 2019