Visit Lidingö - Lidingös besöksportal

Hem

Elfviks gård: Cecilia Q Öhrwall, Ylva Nilsson och Esbjörn Öhrwall*

torsdag 9 maj - torsdag 9 maj

Evenemanget pågår mellan klockan 19,00 och 20.30 (cirka).

På Elfviks gård, Sädesmagasinet, blir det en kväll med artisterna Cecilia Q Öhrwall, Ylva Nilsson och Esbjörn Öhrwall

Cecilia Q Öhrwall är ofta anlitad som solist och har skrivit musik till flera TV-produktioner senast till en dokumentär om hovdansösen Marie Lindqvist och gett ut ett flertal CD, bl.a. med Duke Ellingtons Sacred Concerts. Cecilia har gjort musiken till ”Svetlana o Kurt för evigt”. Man kan se den på svtplay just nu.

Ylva Nilsson är en väletablerad frilanscellist som spelar i de stora symfoniorkestrarna i Stockholm och olika musikaluppsättningar, bl.a. Kristina Duvemåla-uppsättningen.

Esbjörn Öhrwall är flitigt anlitad som musiker och har bl.a. spelat på skivor med Britney Spears och Celine Dion, men även svenska artister som Pugh Rogefeldt, Mikael Rickfors och Dan Hylander. 

Under kvällen blir det en blandad repertoar, både orginalkompositioner och sådant som de flesta av oss känner igen som t.ex. musik av Bach, The Beatles, Coldplay och någon av Monika Zetterlunds sånger.

Biljett: 190 kronor.

*Biljett måste bokas. Det går bra att preliminärboka. boka@winkir.se eller 0708 77 66 67 eller på nätet.  

Parkering finns vid busshållplatsen. Buss 204 från Ropsten till Elfvik.

Arrangemanget sker i sammarbete med  Elfviks Gårds Vänförening, Elfviks Gård och Svensk  Musik och Teater   www.svenskmusikochteataer.se . Vi har inga ekonomiska stöd. Om du vill bli medlem i vänföreningen så skickar du en e-post till info@winkir.se

© visitlidingo.se 2019